Abdelacies 10

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

Los Altos/Punta Prima ligger knappt 10 minuter söder om Torrevieja. Här börjar de vackra stränderna efter Torreviejas stolta klippor. Här finns restauranger, affärer, pubar blandat med en vacker strandpromenad med palmer, varm sand och blått hav.

 

På 20 minuters promenad ligger La Zenia Boulevard, ett av Spanien största shopping- och händelsecentrum. Här har man bla uppträdanden, dansuppvisningar mm. På väg till La Zenia ligger även lördagsmarknaden där man kan handla frukt och grönsaker, kläder och leksaker samt mycket, mycket annat. I närområdet ligger vår Skandinaviska skola för barn i förskoleålder upp till nian.

 

Den närmsta stranden ligger 15-20 min promenadväg och fortsätter man söderut finns det strand efter strand att välja mellan. Även ett sportcenter finns i närheten, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

Detta trevliga radhus ligger i ett mycket lugnt och familjärt område. Här finns ett gemensamt fint poolområde med barnpooldel. Bakom poolen finns även en liten vacker park.

 

Radhuset har en fantastisk framsida med en uteplats som pryds av en vacker Bougainvillea. Några trappsteg tar dig upp till en lite mer insynsskyddad och lummig veranda med matplats.

 

Går man vidare in i huset möts man av ett vardagsrum och matrum där det finns en bäddsoffa för två personer, matplats och TV. Vidare in finns kök och en patio, dvs ett öppet uterum där det finns tvättmaskin samt där man hänger tvätt. Det finns två sovrum med en stor dubbelsäng och en mindre dubbelsäng, rymlig toalett med dusch/bad. I vardagsrummet finns AC.

 

Google Maps visar att Abdelacies 10 är ett helt område vilket är korrekt. Detta radhus ligger mot poolen och har husnummer 158.

Snabbfakta

  • 2 sovrum
  • 1 badrum med badkar/dusch
  • Uteplats och veranda åt söder
  • TV
  • Tvättmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffebryggare
  • Vattenkokare
  • Brödrost
  • AC i vardagsrum

Övrigt

Rökning ej tillåtet
Djur ej tillåtet
Minimum ålder 20 år (gäller ej barnfamiljer)
Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 400 euro/vecka eller 60 euro/dag
Lågsäsong: 300 euro/vecka eller 45 euro/dag

 

Högsäsong år 2017 innebär v1-2, 15,22-35, 44 och 51-52

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

400 euro

300 euro

2 veckor

750 euro

550 euro

3 veckor

1100 euro

800 euro

 

Vid långtidshyra, över 4 veckor, begär offert.

Obligatorisk städ med 60 euro tillkommer.

Vid hyra av lakan och duschhanddukar tillkommer 7 euro/person

Karta