Cala Dorada 12A

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

I vackra Punta Prima, söder om Torrevieja ligger denna mysiga lägenhet på nedre plan med poolen precis utanför köksdörren och havet och strandpromenaden ett stenkast därifrån

 

Text

Punta Prima ligger knappt 10 minuter söder om Torrevieja. Här börjar de vackra stränderna efter Torreviejas stolta klippor. Här finns restauranger, affärer, pubar blandat med en vacker strandpromenad med palmer, varm sand och blått hav.

 

Den närmsta stranden ligger endast på några minuters gångväg och fortsätter man promenera söderut finns den ena stranden efter den andra att välja mellan. Här finns mataffärer och flertalet restauranger inom gångavstånd.

 

Även ett sportcenter finns i närheten, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

På 20 minuters promenad ligger La Zenia Boulevard, ett av Spanien största shopping- och händelsecentrum. Här har man bla uppträdanden, dansuppvisningar mm. På väg till La Zenia ligger även lördagsmarknaden där man kan handla frukt och grönsaker, kläder och leksaker samt mycket, mycket annat. I närområdet ligger Skandinaviska skolan för barn i förskoleålder upp till nian.

 

Lägenheten ligger på en enkelriktad gata där det är minimalt med trafik. Det är en stor markterrass och uteplats på totalt ca 40kvm som ligger åt söder så man har sol i princip hela dagen. Poolen ligger på innergården av huset och den når man via köksdörren. Det räcker att ta 10 kliv från dörren så landar man rakt ner i det varma vattnet. Vill man hellre bada i havet så är det inte mer än 700 m. Runt hörnet finns även restauranger, barer, shopping, gym, matbutiker mm.

 

Lägenheten ligger i markplan och har två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Badrum med dusch, vardagsrum och matrum och ett fullt utrustat kök.

 

WiFi finns. Det finns även två cyklar man får låna.

Snabbfakta

  • 4 bäddar
  • 1 toalett med dusch
  • Stor uteplats mot söder
  • Pool utanför dörren
  • WiFi
  • 2 cyklar att låna

 

Övrigt

Rökning ej tillåten inomhus

Djur tillåtet efter förfrågan

Minimum ålder 30 år (gäller ej barnfamiljer)

Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 450 euro/vecka eller 66 euro/dag
Lågsäsong: 400euro/vecka eller 60 euro/dag

 

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

450euro

400euro

2 veckor

875euro

775euro

3 veckor

1300euro

1150euro

 

Vid långtidshyra, dvs över 4 veckor, begär offert.

Obligatoriskt städ tillkommer med 60 euro

Lakan och duschhanddukar kostar 7 euro/person

Tag med egna handdukar för strand/pool

Karta