Gabriel Garcia Morquez 11

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

Rosaleda ligger vackert och lugnt strax norr om Torrevieja centrum. Här ligger flera bukter med små skyddade och mysiga ständer kantade av karga berg. Här finns förutom sol och bad riktigt fina snorkelställen där man ser ett rikt djurliv under ytan. Det finns affärer, restauranger mm runt omkring och man kan fortfarande nå Torrevieja centrum med en promenad.

 

Några minuter härifrån med bil når man fredagsmarknaden som är en av de största marknaderna i Torrevieja. Här finns även Aquopolice som är ett stort vattenäventyrsland som passar både stora och små. Även ett stort shoppingcentrum, Habaneras, samt en stor affär, Carrefour, som har både mat, elektronik, kläder, varor för hus och hem samt trädgård. Även ett stort sportcentrum finns i närheten se, Torrevieja Sports City.

 

Detta hörnradhus ligger i ett lugnt och mysigt område. Det är en liten gata framför huset där det är minimalt med trafik. Parkeringar finns på gatan eller framför garaget. En mur runt tomten och med en grind med lås ger god säkerhet samt att barn kan röra sig fritt. Här är en mysig framsida inbäddad i skön grönska och med bord och stolar i sten som badar i sol på morgonen/förmiddagen. En stor uteplats ligger insynsskyddad mot söder och har sol hela dagen. Det är uppsatt ett soltak så man kan i lugn och ro äta både lunch och middag i skuggan om man önskar. En privat pool ligger på uteplatsen och är även inhägnad (med tanke på barnsäkerhet). Poolen sköts professionellt av en egen poolskötare. På taket finns en privat takterrass med havsutsikt.

 

Här finns fyra sovrum med totalt 8-10 bäddar. Två sovrum på ovanvåningen har varsin dubbelsäng, AC och fransk balkong. Här finns ett badrum med toalett och badkar.

Sovrummet på nedanvåningen ligger lite avskilt och har en bäddsoffa, egen in/utgång till uteplatsen samt egen nybyggd toalett med dusch. Vardagsrum med AC och en bäddsoffa, matbord och kök. I vardagsrummet finns även en toalett. Ett sovrum i källarplan som är svalt och skönt på sommaren med två enkelsängar. Här finns även barn/babysäng (resesäng) med madrass och barnstol.

Snabbfakta

  • 8 (10) bäddar
  • 2 badrum med dusch/badkar
  • En extra toalett
  • Privat pool
  • Uteplats åt öster och söder
  • Privat takterrass
  • 5 min gångväg till stranden
  • Parkering
  • WiFi
  • AC i sovrum på ovanvåning samt vardagsrum

Övrigt

Rökförbud inomhus
Djur ej tillåtet
Minimum ålder 25 år (gäller ej barnfamiljer)
Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Långtidshyra

Priser

Högsäsong: 1000 euro/vecka eller 145 euro/dag
Lågsäsong: 700 euro/vecka eller 104 euro/dag

 

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52
Lågsäsong är övriga veckor

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

1000 euro

700 euro

2 veckor

1900 euro

1350 euro

3 veckor

2800 euro

2000 euro

 

Vid långtidshyra, över 4 veckor, begär offert.

Obligatoriskt städ tillkommer med 90 euro

Lakan och duschhanddukar kostar 7 euro/person

Tag med egna handdukar för strand/pool

Karta