Aben Humeya 42

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

I vackra Punta Prima, söder om Torrevieja ligger detta fina radhus med pool, lekområde för barn, privat takterrass, garage samt WiFi.

 

Text

Punta Prima ligger knappt 10 minuter söder om Torrevieja. Här börjar de vackra stränderna efter Torreviejas stolta klippor. Här finns restauranger, affärer, pubar blandat med en vacker strandpromenad med palmer, varm sand och blått hav.

 

På 20 minuters promenad ligger La Zenia Boulevard, ett av Spanien största shopping- och händelsecentrum. Här har man bla uppträdanden, dansuppvisningar mm. På väg till La Zenia ligger även lördagsmarknaden där man kan handla frukt och grönsaker, kläder och leksaker samt mycket, mycket annat. I närområdet ligger vår Skandinaviska skola för barn i förskoleålder upp till nian.

 

Den närmsta stranden ligger 15 min promenadväg och fortsätter man söderut finns det strand efter strand att välja mellan. Även ett sportcenter finns i närheten, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

Detta trevliga radhus ligger i ett inhägnat och låst område. Här finns ett gemensamt fint poolområde med barnpooldel samt ett lekområde för barn med bla pingisbord. Det ingår garageplats under huset (skugga). Det finns TV, DVD och även WiFi (fiber 100Mb).

 

Radhuset välkomnar dig med en öppen framsida med en miniträdgård samt en veranda med ett cafébord för en kopp kaffe på morgonen. Man kommer sedan in i ett gemensamt vardagsrum/matrum där det finns matbord, en bäddsoffa för två personer, TV och DVD. Vidare in finns toalett, kök och en patio, dvs ett öppet uterum där det finns tvättmaskin samt där man hänger tvätt. I vardagsrummet finns AC.

 

En våning upp finns två sovrum varav ett med utgång till en stor vacker balkong. Här på andra våning finns även toalett och dusch. En trappa till och man kommer upp till en fantastisk privat takterrass med loungemöbler och underbar havsutsikt.

Snabbfakta

  • 2 sovrum
  • 2 toaletter varav en med bad/dusch
  • Insynsskyddad takterrass
  • TV och DVD
  • WiFi (fiber 100 Mb)
  • Tvättmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffebryggare
  • Vattenkokare
  • AC i vardagsrum

Övrigt

Rökförbud inomhus
Djur ej tillåtet
Minimum ålder 25 år (gäller ej barnfamiljer)
Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 550 euro/vecka eller 81 euro/dag
Lågsäsong: 400 euro/vecka eller 60 euro/dag

 

Högsäsong år 2017 innebär v1-2, 15,22-35, 44 och 51-52

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

550 euro

400 euro

2 veckor

1050 euro

750 euro

3 veckor

1550 euro

1100 euro

 

Vid långtidshyra, dvs över 4 veckor, begär offert.

Obligatoriskt städ tillkommer med 60 euro

Lakan och duschhanddukar kostar det 7 euro/person

Karta