La Cinuelica R-15

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

I vackra Punta Prima, söder om Torrevieja ligger denna mysiga lägenhet på nedre plan med poolen precis utanför köksdörren och havet och strandpromenaden ett stenkast därifrån.

 

Punta Prima ligger knappt 10 minuter söder om Torrevieja. Här börjar de vackra stränderna efter Torreviejas stolta klippor. Här finns restauranger, affärer, pubar blandat med en vacker strandpromenad med palmer, varm sand och blått hav.

 

Den närmsta stranden ligger endast på några minuters gångväg och fortsätter man promenera söderut finns den ena stranden efter den andra att välja mellan. Här finns mataffärer och flertalet restauranger inom gångavstånd.

 

Även ett sportcenter finns i närheten, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

På 20 minuters promenad ligger La Zenia Boulevard, ett av Spanien största shopping- och händelsecentrum. Här har man bla uppträdanden, dansuppvisningar mm. På väg till La Zenia ligger även lördagsmarknaden där man kan handla frukt och grönsaker, kläder och leksaker samt mycket, mycket annat. I närområdet ligger Skandinaviska skolan för barn i förskoleålder upp till nian.

 

Denna bungalow har en mycket stor markterrass där man håller på att bygga en pergola och ett enklare utekök. En trappa upp kommer man till en mysig balkong i söder och dörren in till lägenheten. Här möts man av ett vardagsrum och matrum med matbord och stolar samt en bäddsoffa, TV med DVD. Ett sovrum med två enkelsängar samt ett sovrum med en dubbelsäng och ett anslutande badrum med dusch. Ett badrum med badkar. Nyrenoverat kök med utgång till en trapp som tar dig upp till en härlig takterrass med utemöbler.

 

Gemensamt poolområde, flera parker omkring med bla tennisbanor och basketbollsplan.

 

Tänk på att kartan bredvid visar en ungefärligt plats.

Snabbfakta

  • 5-6 bäddar på 2 rum samt bäddsoffa
  • 2 badrum med dusch/bad
  • Stor markterrass, takterrass och balkong
  • Central AC
  • Gemensam pool

Övrigt

  • Rökning ej tillåten inomhus
  • Djur tillåtet efter förfrågan
  • Minsta uthyrningsperiod 3 dagar
  • Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 500 euro/vecka eller 74 euro/dag

Lågsäsong: 350 euro/vecka eller 52 euro/dag

 

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

 

Hyresreducering för 2-3 veckors hyra i sammanhängande period

Totalt hyrespris i euro per vecka

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

500 euro

350 euro

2 veckor

900 euro

650 euro

3 veckor

1300 euro

950 euro

 

Vid långtidshyra, dvs över 4 veckor, begär offert.

Obligatoriskt städ tillkommer med 60 euro

Lakan och duschhanddukar kostar 7 euro/person

Tag med egna handdukar för strand/pool

Karta