La Manguilla

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

 

Stort och fint radhus med 300 meter till den vackra La Mata stranden med plats för flera familjer

 

La Mata ligger strax norr om Torrevieja centrum. Det är känt för sin långa härliga, långgrunda sandstrand. Det finns affärer, restauranger och barer runt omkring. Med bara 300 meter till havet och restauranger har man det mesta man behöver för en lyckad semester.

 

Här finns marknaden i Canal del Acequión där man kan hitta allt från frukt och grönsaker till kläder och leksaker. Mot Torrevieja, med några minuter i bilen, når man Aquopolice som är ett stort vattenäventyrsland som passar både stora och små. Även ett stort shoppingcentrum, Habaneras, samt en stor affär, Carrefour, som har både mat, elektronik, kläder, varor för hus och hem samt trädgård. Även ett stort sportcentrum finns i närheten se, Torrevieja Sports City.

 

Detta fina radhus ligger i ett mindre komplex med endast 24 bostäder. Det är perfekt beläget med en gemensam pool utanför dörren och gångväg till havet. Området är byggt 2014 och håller en hög standard. Här finns två garageplatser som ingår i hyran med hiss upp till markplan.

 

Huset är mycket modernt, luftigt och fräscht och väl fördelat på 143 kvm i två plan samt en takterrass med videunderlig utsikt. Här finns även två markterrasser i varsitt vädersträck och en balkong med utsikt mot det glittrande Medelhavet. Det finns gott om utrymmen att umgås på men även platser för lite mer privata stunder.

 

Det finns fyra sovrum samt en bäddsoffa i vardagsrummet så sammanlagt finns det 9-10 bäddar. Detta fördelat på en dubbelsäng, 4 enkelsängar och 2 bäddsoffor. Fem badrum varav 4 med dusch och ett med badkar.

 

Här finns allt för en perfekt semester så som bla härliga loungemöbler, matbord och grill på takterrassen, loungemöbler på framsidan med blicken ut över poolen och havet samt även loungemöblemang lite mer privat på baksidan. Här finns TV med ca 20 spanska kanaler och ca 80 nordiska kanaler samt WiFi. Central AC med reglage per våning som har både värme och kyla. Köket är fullt utrustat med bla diskmaskin, kaffebryggare och micro. Här finns även tvättmaskin.

Snabbfakta

  • Radhus med fantastisk utsikt i La Mata
  • Garageplatser för två bilar
  • 9-10 bäddar, 5 badrum
  • Gemensamt fint poolområde
  • Central AC
  • WiFi och TV med nordiska kanaler

 

Övrigt

  • Rökning ej tillåtet
  • Djur ej tillåtet
  • Minimum ålder 25 år
  • Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Priser

Högsäsong: 1300 euro/vecka eller 186 euro/dag

Lågsäsong: 1100 euro/vecka eller 150 euro/dag

 

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52

Högsäsong år 2019 innebär v1-2, 15, 22-35,44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

 

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

1300 euro

1100 euro

2 veckor

2500 euro

2100 euro

3 veckor

3700 euro

3100 euro

 

Vid långtidshyra, dvs över 4 veckor, begär offert.

Deposition 300 euro

Obligatoriskt städ tillkommer med 150 euro

Lakan och duschhanddukar kostar 7 euro/person

Tag med egna handdukar för strand/pool

Karta