Las Lomas del Golf

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

I ett lugnt och familjärt område ligger detta mysiga hörnradhus med fantastiskt poolområde!

 

Lomas de Cabo Roig ligger på 15 minuters bilfärd söderut från Torrevieja. På 15 min gångväg finner man restauranger och pubar samt La Zenia Boulevard, ett stort shopping- och händelsecentrum. Går man 15 minuter åt andra håller finner man den lokala mataffären, pubar och restauranger.

 

Flera stora stränder finns på några minuters bilväg samt ett sportcenter, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

Detta hörnradhus ligger med en markterrass mot söder och en markterrass åt norr så man kan alltid välja om man önskar sol eller skugga. Framsidan, som vetter åt söder, har även en veranda som ligger med lite skydd mot solens varmaste strålar. Baksidan har loungemöblemang och här finner ni även en kolgrill för mysiga middagar hemmavid.

 

Nedervåningen har ett mycket stilfullt och hemtrevligt vardagsrum med kombinerat matrum. Man har öppnat upp en vägg, för att få en mer öppen planlösning, från vardagsrummet in till köket. Från köket går man även ut till baksidans terrass. På nedervåningen finns även en toalett.

 

Ovanvåningen har två sovrum. Ett med en utdragbar säng så det blir en dubbelsäng. Ett sovrum med en dubbelsäng och utgång till en balkong som ligger mot söder. Här utanför finns inga byggnader framför så man har fri sikt. På andra våningen finns även ett badrum med badkar och tvättmaskin.

 

Från balkongen når man, via en spiraltrapp, takterrassen med loungemöblemang och solstolar. Här kan man få sol under hela dagen och samtidigt ha en fantastisk utsikt.

 

Från köksdörren kommer man ut på terrassen som leder direkt in på det gemensamma poolområdet. Här har man en mycket stor yta med riktigt gräs, vilket inte är så vanligt i Spanien, och ett fantastisk poolområde.

 

Parkering finns innanför låsa grindar och även utanför på gatan.

Snabbfakta

 • 5-6 bäddar på 2 sovrum samt bäddsoffa
 • 1 badrum med bad, 1 toalett
 • Markterrass med veranda, takterrass och balkong
 • AC i vardagsrum och ett sovrum
 • WiFi mot kostnad
 • Gemensamt härligt poolområde

 

Övrigt

 • Rökning ej tillåtet
 • Djur ej tillåtet
 • Minsta uthyrningsperiod 3 dagar
 • Undre åldersgräns 25 år
 • Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 450 euro/vecka eller 67 euro/dag

Lågsäsong: 350 euro/vecka eller 52 euro/dag

 

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 13,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

 

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

450 euro

350 euro

2 veckor

850 euro

650 euro

3 veckor

1250 euro

950 euro

 

Vid långtidshyra, dvs över 4 veckor, begär offert.

Obligatoriskt städ tillkommer med 60 euro

Lakan och duschhanddukar kostar 7 euro/person

Tag med egna handdukar för strand/pool

En deposition betalas innan och återbetalas inom två veckor efter avfärd

Karta