Nicholas de Bussi 4

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

I La Zenia, 10 minuters bilväg söder om Torrevieja, i ett mycket lugnt, familjärt område finner man detta fina och mysiga radhus. Precis bakom huset ligger det privata och mycket välskötta poolområdet bland palmerna.

 

På några minuters gångväg finner man restauranger och pubar samt La Zenia Boulevard, ett stort shopping- och händelsecentrum. Flera stora stränder finns på några minuters cykel- eller bilväg samt ett sportcenter, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

Huset har en insynsskyddad trädgård med palmer och med en hög tujahäck. Här finner man en mysig uteplats med stort matbord, stolar och parasoll. Här finns även en kolgrill för grillmiddagar hemmavid.

 

På nedervåningen är det ett modernt och fint vardagsrum med TV, DVD och Apple-TV. Här finns AC, ett fullutrustat kök med fönster ut mot trädgården. Det första sovrummet ligger här med två enkelsängar och fönster ut mot ett av träden i trädgården samt med AC. Här finns även en toalett med dusch.

 

En vacker marmortrappa leder upp till master sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong. Här kan man ta en kopp morgonkaffe i lite skydd från en av palmerna i trädgården. Sovrummet har egen AC. Här på andra våningen ligger även det tredje sovrummet med fönster och AC i rummet samt en stor toalett med badkar/dusch och fönster.

 

Denna bostad ligger vid en väg som är ganska trafikerad. Även om det finns en tjock Tujahäck mot vägen så kan trafiken ge ett visst störande ljud.

 

Calle Nicolás de Bussi nr 4 ligger ungefär där Googels karta visar Calle Nicolás de Bussi nr 1.

Snabbfakta

  • 3 sovrum
  • 2 toaletter varav en med dusch och ett med dusch/badkar
  • Insynsskyddad uteplats
  • TV och DVD samt Apple-TV
  • WiFi
  • Trådlösa högtalare
  • Tvättmaskin
  • Kaffebryggare
  • Vattenkokare
  • AC i alla rum

Övrigt

Rökning ej tillåten

Djur ej tillåtet

Minimum ålder 20 år (gäller ej barnfamiljer)

Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 550 euro/vecka eller 82 euro/dag

Lågsäsong: 400 euro/vecka eller 61 euro/dag

 

Högsäsong år 2017 innebär v15,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

550 euro

400 euro

2 veckor

1050 euro

750 euro

3 veckor

1550 euro

1100 euro

 

Vid långtidshyra, över 4 veckor, begär offert.
Städ och tvätt tillkommer

Karta