Panorama Park 4c

Bildgalleri

Lägenhetsinformation

Punta Prima ligger knappt 10 minuter söder om Torrevieja. Här börjar de vackra stränderna efter Torreviejas stolta klippor. Här finns restauranger, affärer, pubar blandat med en vacker strandpromenad med palmer, varm sand och blått hav.

 

Den närmsta stranden ligger endast på några minuters gångväg och fortsätter man promenera söderut finns den ena stranden efter den andra att välja mellan. Här finns mataffärer och flertalet restauranger inom gångavstånd.

 

Även ett sportcenter finns i närheten, CDM, där man kan träningssimma i inomhuspool, spela fotboll och basket samt hyra tennis- och paddelbanor. Önskar man spela golf finns ett stort utbud runt omkring med flertalet mer eller mindre avancerade banor.

 

På 20 minuters promenad ligger La Zenia Boulevard, ett av Spanien största shopping- och händelsecentrum. Här har man bla uppträdanden, dansuppvisningar mm. På väg till La Zenia ligger även lördagsmarknaden där man kan handla frukt och grönsaker, kläder och leksaker samt mycket, mycket annat. I närområdet ligger vår Skandinaviska skola för barn i förskoleålder upp till nian.

 

Panorama Park är ett otroligt välskött privat område med hög säkerhet. Det ligger två pooler precis utanför dörren som man får nyttja. Det ingår garageplats under huset (skugga). TV finns samt en integrerad AC som når till alla rum.

 

Ett fullutrustat öppet kök ger en luftig och trivsam känsla till mat- och vardagsrum. Här öppnar man även stora dörrar ut till uteplatsen där det finns ytterligare en matplats. Badrum som har separat del för toalett, badkar och designad inmurad rund dusch. Två sovrum, ett med två våningssängar samt ett med en dubbelsäng och dörrar ut mot uteplatsen.

 

En mysig, lummig och ganska insynsskyddad uteplats som ligger åt norr så man får in en varm morgonsol och får en sval skugga på kvällen.

 

Ingång via porten som ligger längs bort i rondellen på Calle Marejadilla. Gå sedan rakt ner till port nr 4 som ligger mellan de båda poolerna. Dörren är direkt till vänster och har benämning c.

Snabbfakta

  • 6 bäddar
  • 1 badrum med dusch, badkar och toalett
  • Lummig uteplats
  • 2 gemensamma pooler
  • Integrerad AC
  • Havsnära

Övrigt

Rökning ej tillåten inomhus
Djur tillåtet
Minimum ålder 18 år (gäller ej barnfamiljer)
Minsta uthyrningsperiod 3 dagar

Lugnt familjeområde

Priser

Högsäsong: 650 euro/vecka eller 95 euro/dag
Lågsäsong: 450 euro/vecka eller 67 euro/dag

 

Högsäsong år 2017 innebär v22-35, 44 och 51-52

Högsäsong år 2018 innebär v1-2, 15,22-35, 44 och 51-52

Lågsäsong är övriga veckor

Hyresperiod

Högsäsong

Lågsäsong

1 vecka

650 euro

450 euro

2 veckor

1250 euro

850 euro

3 veckor

1850 euro

1250 euro

 

Vid långtidshyra, dvs över 4 veckor, begär offert.

Obligatoriskt städ tillkommer med 60 euro

Lakan och duschhanddukar kostar 7 euro/person

Tag med egna handdukar för strand/pool

Karta