Om oss

Jag och min familj köpte vårt drömhus i Punta Prima, strax söder om Torrevieja, i september 2012. Därefter pendlade vi ner så fort vi hade möjlighet. Vi blev förälskade i Spanien. Våren 2016 så stannade vi i huset i 2 månader för att se hur det skulle vara att bo här. Vi alla trivdes så bra och att detta var vår dröm som vi ville förverkliga. I oktober 2016 packade vi ut vårt hus i Vejbystrand och flyttade ner. Vi har inte ångrat oss en enda sekund.

 

Idag jobbar vi för fullt med vår uthyrningsfirma Scandiservice men har även ett mäklarföretag, Scandihouse, sedan februari 2018. Nu följer vi med kunden hela vägen från köp av bostad till all efterservice. En god trygghet för kunden. Här kan man läsa mer om Scandihouse  http://scandihouse.com/

 

Vi har även sedan 1 januari 2019 fått två nya kollegor här på Scandiservice. Claes och Anki som kommer att jobba med tillsyner och städ i centrala Torrevieja.

 

Sen den 1 mars 2022 började Tanja Oksanen hos oss. Tanja har innan jobbat i 10 år med bla uthyrningar och som mäklarassistent. Tanja ansvarar nu för hela Scandiservice, dvs uthyrning, tillsyner, städ mm. Har ni frågor så kontakta henne på info@scandiservice.se eller +34 601 631 911.

 

Med Tanja, Claes och Anki i vårt gäng kommer vi kunna erbjuda en bättre och utökad service. Med detta så ser vi en rolig och spännande tid framför oss!

 

Välkomna hälsar Helena, Peter, Tanja, Claes och Anki.